Toner besparen

Met deze functie zorgt u dat minder toner wordt gebruikt bij het afdrukken.

In de volgende tabel ziet u in welke tabbladen of menu's u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

[Tonerbesparen] bij [Afdrukkwaliteit] op het tabblad [Papier/Kwaliteit] in het dialoogvenster Afdrukvoorkeuren.

Mac OS

[Tonerbesparen] bij [Printerspecifieke Opties] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

[Tonerbesparen] op het tabblad [Voorzieningen x] bij [Printereigenschappen] in het afdrukdialoogvenster.

Verwijzing

• Voor meer informatie over deze functie, zie de Printerhandleiding.