Gebruikerscode

Gebruik deze optie om een gebruikerscode voor logboekregistratie voor afdrukken in de stellen.

Geef een gebruikerscode met maximaal acht cijfers. Een gebruikerscode staat voor een gebruikersgroep en stelt u in staat om het aantal vellen te controleren dat onder elke code is afgedrukt met SmartDeviceMonitor voor Admin.

In de volgende tabel ziet u in welke tabbladen of menu's u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

Schakel het selectievakje [Ingeschakeld] in bij [Logboek] en voer vervolgens een gebruikerscode in bij [Gebruikerscode:] op [Taak/Logboek] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS

Schakel het selectievakje [Gebruik Gebruikerscode] in en voer vervolgens een gebruikerscode in bij [Gebruikerscode] op [Taak logboek] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

Schakel het selectievakje [Gebruik Gebruikerscode] in en voer vervolgens een gebruikerscode in bij [Gebruikerscode] op [Taak logboek] in het afdrukdialoogvenster.

Verwijzing

• Voor meer informatie over het gebruik van SmartDeviceMonitor for Admin, zie Help.