Overstappen op EtherTalk

Volg de onderstaande procedure om een Mac OS X te configureren voor EtherTalk.

Belangrijk

• U heeft een beheerdersaccount, naam en wachtwoord (frase) nodig. Raadpleeg uw netwerkbeheerder voor meer informatie.

1Open [Systeemvoorkeuren] en klik vervolgens op het Netwerkpictogram.

2Klik op [Ingebouwd Ethernet] in de keuzelijst [Toon:].

3Klik op het tabblad [AppleTalk].

4Schakel het selectievakje [AppleTalk activeren] in.

5Om de AppleTalk-zones te wijzigen, selecteert u een naam in het snelmenu [AppleTalk zone:].

6Nadat u de instellingen heeft gemaakt, klikt u op [Apple Nu].

Verwijzing

• Voor meer informatie over het installeren van toepassingen voor EtherTalk, zie de Mac OS handleidingen.