USB-interface gebruiken

Volg de onderstaande procedure om een USB-verbinding in te stellen.

1Start het printerinstallatieprogramma

2Klik op [Toevoegen].

Voor Mac OS X 10.4 of hoger

Klik op een printer waarbij "USB" is aangegeven in de kolom "Verbinding".

Overige versies van Mac OS X

Klik op [USB] in het snelmenu.

De aangesloten printer wordt weergegeven.

3Selecteer de printer, en selecteer de producent ervan in het snelmenu [Printermodel:].

In Mac OS X 10.4 of hoger gebruikt u het snelmenu [Druk af met].

Een lijst printertypen wordt weergegeven.

4Selecteer de naam van de aangesloten printer in de lijst printermodellen en klik op [Toevoegen].

5Sluit het printerinstallatieprogramma af.

Opmerking

• Als u met een Macintosh via een USB-verbinding afdrukt, wijzigt de printertaal niet automatisch. Gebruik het bedieningspaneel op deze printer om de printertaal aan te passen naar [Automatisch Zoeken] of [PS] voordat u afdrukt.

• USB2.0 kan alleen in combinatie met Mac OS X 10.3.3 of hoger worden gebruikt.