Standaardinstellingen voor de printer maken - Afdrukvoorkeuren

Belangrijk

• U kunt de standaardinstellingen van de printer niet per gebruiker aanpassen. Instellingen die in het dialoogvenster printereigenschappen zijn gemaakt, gelden voor alle gebruikers.

1In het menu [Start] klikt u op [Printers en faxapparaten].

Het scherm [Printers en Faxapparaten] verschijnt.

2Klik op het pictogram van de gewenste printer.

3Klik op [Afdrukvoorkeuren...] in het menu [Bestand].

Het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] verschijnt.

4Maak de noodzakelijke instellingen en klik vervolgens op [OK].

Opmerking

• De instellingen die u hier maakt, worden gebruikt als standaardinstellingen voor alle toepassingen.

Verwijzing

• Voor meer informatie, zie het Help-bestand van het printerstuurprogramma.