Toevoegen van een Bluetooth-printer

Hierna volgen procedures voor de installatie van een Bluetooth-printer voor een computer onder Windows XP of Windows Vista.

Wanneer uw computer draait op SP1 of een oudere versie van Windows XP, zijn er extra toepassingen die u moet installeren. Voor meer informatie hierover, zie het onderdeel Help meegeleverd met uw Bluetooth-apparatuur.

Belangrijk

• Om een printerinstallatie uit te voeren moet u Printerbeheerrechten hebben. Meld u aan als lid van de groep Beheerders of Hoofdgebruikers.

• Om te kunnen verbinden aan een Bluetooth-printer moet er Bluetooth-apparatuur geïnstalleerd zijn op uw computer. Controleer of de Bluetooth-apparatuur geïnstalleerd is op uw computer.

Verwante onderwerpen

Windows XP
Windows Vista