Het PostScript 3-printerstuurprogramma (Windows Vista) installeren

Belangrijk

• Voor het installeren van dit printerstuurprogramma heeft u toestemming van de Beheerder nodig. Meld u aan met een account die rechten heeft als Beheerder.

• In een IPv6-omgeving kan de LPR-poort niet worden gebruikt. Gebruik de DeskTop Binder-SmartDeviceMonitor-poort.

1Sluit alle actieve toepassingen af.

2Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Het installatieprogramma start.

3Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [OK].

De standaard interfacetaal is Engels.

Het printerstuurprogramma wordt geïnstalleerd in de geselecteerde taal. Het Engelse printerstuurprogramma wordt geïnstalleerd wanneer één van de volgende talen is geselecteerd: Suomi, Magyar, Cestina, Polski, Portugues, Russian, Catala, Turkce.

4Klik op [PostScript 3-printerstuurprogramma].

De wizard Printer toevoegen start.

5Klik op [Lokale printer verbonden met deze computer] en vervolgens op [Volgende >].

6Klik op [Creëer een nieuwe poort:].

7Klik op [LPR-poort] in [Een nieuwe poort maken] en klik vervolgens op [Volgende >].

8Voer in het vak [Naam of adres van de server die LPD levert] het IP-adres van de printer in.

9Voer "Ip" in het vak [Naam van printer of afdrukrij op deze server:] in en klik vervolgens op [OK].

10Controleer of de naam is geselecteerd van het apparaat waarvoor u het stuurprogramma wilt installeren en klik vervolgens op [Volgende >].

11Wijzig desgewenst de naam van de printer en klik vervolgens op [Volgende >].

Schakel het selectievakje [Ja] in om de printer als standaardprinter te configureren.

12Geef aan of u een testpagina wilt afdrukken en klik vervolgens op [Voltooien].

De installatie van het printerstuurprogramma start.

Opmerking

• Na installatie van het printerstuurprogramma kunt u een gebruikerscode instellen. Voor meer informatie over gebruikerscodes, zie het onderdeel Help van het printerstuurprogramma.

• Auto Run kan mogelijk niet werken met sommige instellingen in het besturingssysteem. In dat geval start u "Setup.exe" in de basisdirectory van de cd-rom.