Installatie van DeskTop Binder-SmartDeviceMonitor for Client

Belangrijk

• Om DeskTop Binder-SmartDeviceMonitor for Client te installeren onder Windows 2000 / XP Professional / Vista en Windows Server 2003 / 2003 R2, moet u een account hebben met toestemming voor Printers beheren. Log in als Beheerder.

• Installeer DeskTop Binder-SmartDeviceMonitor for Client, voordat u het printerstuurprogramma installeert, wanneer u de DeskTop Binder-SmartDeviceMonitor for Client-poort gaat gebruiken.

1Sluit alle actieve toepassingen af.

2Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Het installatieprogramma start.

3Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [OK].

De standaard interfacetaal is Engels.

4Klik op [DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client].

5Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [Volgende >].

De standaard interfacetaal is Engels.

6Er verschijnt een bericht om alle andere toepassingen te sluiten. Sluit alle toepassingen en klik vervolgens op [Volgende >].

7De gebruiksrechtovereenkomst wordt in het dialoogvenster [Gebruikersovereenkomst] weergegeven. Klik nadat u de inhoud heeft doorgenomen op [Ja].

8Klik op [Volledig installeren] of [Aangepast installeren].

[Volledig installeren] installeert alle vereiste toepassingen: DeskTopBinder Lite and SmartDeviceMonitor for Client.

[Aangepast installeren] installeert alleen geselecteerde toepassingen.

9Volg de instructies in het display op en klik op [Volgende >] om door te gaan naar de volgende stap.

10Als de installatie voltooid is, selecteert u één van de opties om de computer nu of later te herstarten, en klik op [Voltooien].

Start de computer opnieuw op om de installatie te voltooien.

Opmerking

• Als u de installatie van de geselecteerde software wilt stoppen, klikt u op [Annuleren] voordat de installatie is voltooid.

• Auto Run kan mogelijk niet werken met sommige instellingen in het besturingssysteem. In dat geval start u "Setup.exe" in de basisdirectory van de cd-rom.