Handelsmerken

Microsoft®, Windows®, Windows Server® en Windows Vista® zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of in andere landen.

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, Adobe Type Manager, Flash, Macromedia, PageMaker, PostScript en Reader zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems in de Verenigde Staten en/of in andere landen.

Apple, AppleTalk, EtherTalk, Macintosh, Mac OS, Mac OS X en TrueType zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Citrix® en MetaFrame® zijn geregistreerde handelsmerken van Citrix Systems, Inc.

IPS is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Zoran Corporation en/of zijn filialen in de Verenigde Staten of andere landen.

Linux® is het geregistreerde handelsmerk van Linus Torvalds in de Verenigde Staten en andere landen.

Monotype is een geregistreerd handelsmerk van Monotype Imaging, Inc.

Netware, IPX, IPX/SPX zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Novell, Inc.

PCL® is een geregistreerd handelsmerk van Hewlett-Packard Company.

Het woordteken en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn van Bluetooth SIG, Inc. en alle gebruik van zulke tekens door Ricoh Company, Ltd gebeurt onder licentie.

UNIX is een geregistreerd handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen, met een exclusief licentiegebruik via X/Open Company Limited.

Andere productnamen die hierin worden gebruikt, worden enkel vermeld ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke bedrijven. We doen afstand van alle rechten op die merken.

De eigennamen van de Windows-besturingssystemen zijn:

*De productnamen van Windows 2000 zijn als volgt:

Microsoft® Windows® 2000 Professional

Microsoft® Windows® 2000 Server

Microsoft® Windows® 2000 Advanced Server

*De productnamen van Windows XP zijn als volgt:

Microsoft® Windows® XP Professional

Microsoft® Windows® XP Home Edition

Microsoft® Windows® XP Media Center Edition

Microsoft® Windows® XP Tablet PC Edition

*De productnamen van Windows Vista zijn als volgt:

Microsoft® Windows Vista® Ultimate

Microsoft® Windows Vista® Business

Microsoft® Windows Vista® Home Premium

Microsoft® Windows Vista® Home Basic

Microsoft® Windows Vista® Enterprise

*De productnamen van Windows Server 2003 zijn als volgt:

Microsoft® Windows Server® 2003 Standard Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 Enterprise Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 Web Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 Datacenter Edition

*De productnamen van Windows Server 2003 R2 zijn als volgt:

Microsoft® Windows Server® 2003 R2 Standard Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 R2 Enterprise Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 R2 Datacenter Edition