Een virtuele printer verwijderen

Gebruik deze procedure om een virtuele printer te verwijderen.

Belangrijk

• U moet een beheerdersaccount hebben om een virtuele printer te kunnen verwijderen. Log in met een beheerdersaccount.

1Log in op Web Image Monitor als beheerder.

Voor meer informatie over inlognamen en wachtwoorden raadpleegt u "Web Image Monitor gebruiken" in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

2Klik in het menugebied op [Configuratie], en klik daarna op [Virtuele printerinstellingen] in de categorie "Printer".

De lijst met beschikbare virtuele printers verschijnt.

3Selecteer de virtuele printer die u wilt verwijderen en klik op [Verwijderen].

Het bevestigingsvenster voor een verwijderbewerking opent.

4Klik op [OK].

Opmerking

• U kunt de standaard virtuele printer van deze printer niet verwijderen.

• [Verwijderen] verschijnt alleen als u reeds een virtuele printer heeft toegevoegd.