Een virtuele printer toevoegen

Gebruik deze procedure om een virtuele printer toe te voegen.

Belangrijk

• Voor het toevoegen van een virtuele printer heeft u een beheerdersaccount nodig. Log daarom in met een beheerdersaccount.

• De volgende virtuele printer-protocollen zijn beschikbaar: 'TCP/IP (Niet gespecificeerd, Normaal)', 'TCP/IP (DIPRINT)', 'TCP/IP (RHPP)', 'AppleTalk', en 'NetWare'.

1Log in op Web Image Monitor als beheerder.

Voor meer informatie over inlognamen en wachtwoorden raadpleegt u "Web Image Monitor gebruiken" in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

2Klik in het menugebied op [Configuratie], en klik daarna op [Virtuele printerinstellingen] in de categorie "Printer".

Een lijst met beschikbare virtuele printers verschijnt.

3Klik op [Toevoegen].

Het scherm voor het toevoegen van virtuele printers verschijnt.

4Voer bij [Virtuele printernaam] een naam voor de nieuwe printer in en selecteer vervolgens het protocol in de lijst [Protocol].

5Klik op [OK].

De virtuele printer is toegevoegd.

Opmerking

• Als u [AppleTalk] of [NetWare] selecteert in de lijst [Protocol], kunt u geen virtuele printernaam specificeren.

• U kunt een virtuele printernaam opgeven van maximaal 47 tekens.

• U kunt maximaal 50 virtuele printers toevoegen. Als er 51 virtuele printers zijn toegevoegd, wordt [Toevoegen] niet meer getoond.