Een afdruktaak annuleren

Volg de onderstaande procedure om een afdruktaak te annuleren als het bericht waarin naar paginadoorvoer wordt gevraagd verschijnt.

1Druk op de toets [Printer].

Het printerscherm wordt weergegeven.

2Druk op [Job reset] of op de toets [Wis/Stop].

Verwijder de opgeslagen afdruktaken, en annuleer paginadoorvoer.

3Druk op [Job reset] om de huidige afdruktaak te annuleren of op [Reset alle taken] om alle taken te annuleren.

Een bevestigingsscherm opent.

4Druk op [Ja] om de afdruktaak te annuleren.

Druk op [Nee] om terug te keren naar het vorige display.

Opmerking

• Druk om het afdrukken van afdruktaken te hervatten op [Hervat afdrukken].

• Als het apparaat wordt gedeeld door verschillende computers, let er dan op of u niet per ongeluk de afdruktaak van een ander annuleert.

• In Windows, als het apparaat is aangesloten op de computer met een paralelle kabel, kunnen verstuurde afdruktaken geannuleerd worden als op [Reset alle taken] gedrukt wordt terwijl het scherm “Wacht op afdr.geg...” nog op het bedieningspaneel te zien is. Nadat het interval dat ingesteld is in [I/O time-out] in Printereigenschappen is verlopen, kan de volgende afdruktaak verstuurd worden. Een afdruktaak verstuurd vanaf een andere clientcomputer wordt in dit geval niet geannuleerd.

• U kunt niet stoppen met het afdrukken van gegevens die reeds verwerkt zijn. Dit is de reden dat het afdrukken nog een paar pagina's door kan gaan nadat u op [Job reset] of de toets [Wis/Stop] gedrukt heeft.

• Het kan tevens een aanzienlijke tijd duren voordat een afdruktaak met een groot gegevensvolume wordt afgebroken.

• Raadpleeg voor meer informatie 'Annuleren van een afdruktaak'.