Opgeslagen afdrukbestanden verwijderen

1Druk op de toets [Printer] om het Printerscherm weer te geven.

2Druk op [Afdruktaken].

Een lijst afdrukbestanden, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

3Druk op [Lijst opgesl. afdr.tk.].

Een lijst opgeslagen afdrukbestanden, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, worden bepaalde afdruktaken mogelijk niet weergegeven.

4Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen en druk op [Verwijderen].

Het bevestigingsvenster voor een verwijderbewerking opent.

Als u in het printerstuurprogramma een wachtwoord heeft ingesteld, dient u het wachtwoord op te geven om te verwijderen.

Wanneer u meerdere afdrukbestanden heeft geselecteerd waarvan enkele een wachtwoord vereisen, verwijdert het apparaat de bestanden die overeenstemmen met het opgegeven wachtwoord en de bestanden die geen wachtwoord vereisen. Het aantal bestanden dat moet worden verwijderd is te zien in het bevestigingsscherm.

Raadpleeg uw netwerkbeheerder als u uw wachtwoord bent vergeten.

5Druk op [Ja] om het bestand te verwijderen.

Het geselecteerde bestand wordt verwijderd.

Als u het bestand niet wilt verwijderen, drukt u op [Nee].

Opmerking

• Wanneer u meerdere bestanden selecteert, geeft het bevestigingsscherm het totaal aantal bestanden weer dat moet worden verwijderd.