Testafdrukbestanden verwijderen

Als u niet tevreden bent over de testafdruk, kunt u de testafdruk verwijderen, deze herzien en tot slot opnieuw afdrukken. Herhaal deze stappen tot het gewenste resultaat is bereikt.

1Druk op de toets [Printer] om het Printerscherm weer te geven.

2Druk op [Afdruktaken].

Een lijst afdrukbestanden, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

3Druk op [Lijst vbl afdr.taken].

Een lijst testafdrukbestanden, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, worden bepaalde afdruktaken mogelijk niet weergegeven.

4Selecteer het bestand dat u wilt verwijderen en druk vervolgens op [Verwijderen].

Het bevestigingsvenster voor een verwijderbewerking opent.

5Druk op [Ja] om het bestand te verwijderen.

Het geselecteerde bestand wordt verwijderd.

Opmerking

• Als u het bestand niet wilt verwijderen, drukt u op [Nee].

• Wanneer u meerdere bestanden selecteert, geeft het bevestigingsscherm het totaal aantal bestanden weer dat moet worden verwijderd.