Classificatiecodes configureren

Gebruik Web Image Monitor om op te geven of het al dan niet vereist is om classificatiecodes toe te passen op afdruktaken.

Belangrijk

• De configuratiepagina kan op elk moment worden afgedrukt.

• De standaardinstellingen voor de vereiste van classificatiecodes is "Optioneel".

1Start Web Image Monitor.

2Klik op [Inloggen].

Er verschijnt een dialoogvak voor de gebruikersnaam en het wachtwoord om in te loggen.

3Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in om in te loggen en klik vervolgens op [Inloggen].

Raadpleeg uw netwerkbeheerder voor meer informatie over de gebruikersnaam en het wachtwoord om in te loggen.

4Klik op [Configuratie] in het linkergebied en klik vervolgens op [Logboeken].

5Ga na of [Vereist] of [Optioneel] werd geselecteerd bij [Classificatiecode] in de kolom [Algemene instellingen voor alle logboeken].

Indien "Vereist" wordt geselecteerd bij de vereiste voor de classificatiecode in Web Image Monitor, zullen afdruktaken waarvoor geen classificatiecode werd opgegeven, niet worden afgedrukt.

6Klik op [OK].

7Klik op [Uitloggen].

8Sluit Web Image Monitor af.