Adobe PageMaker Versie 6.0, 6.5, of 7.0 gebruiken

In Windows 2000/XP of Windows Server 2003/2003 R2 met Adobe PageMaker geïnstalleerd, dient u PPD-bestanden naar de map PageMaker te kopiëren.

PPD-bestanden hebben de extensie .ppd in de map "DRIVERS\PS\XP_VISTA\ (Taal)\DISK1" op de cd-rom.

De map "XP_VISTA" in de map "PS" is bedoeld voor Windows 2000/XP, Windows Server 2003/2003 R2. Gebruik de map die van toepassing is op het besturingssysteem dat u momenteel gebruikt.

De naam van de derde map '(Taal)' kunt u vervangen door de naam van de juiste taal.

Kopieer het .ppd-bestand naar de map PageMaker.

Opmerking

• Is het stuurprogramma niet goed ingesteld nadat u het '.ppd'-bestand hebt gekopieerd, dan wordt er mogelijk niet goed afgedrukt.

• Wanneer u PageMaker gebruikt, dan zijn de optionele mogelijkheden niet actief die kunnen worden gekozen door het printerstuurprogramma. De volgende procedure beschrijft hoe u de optionele printereigenschappen kunt activeren.

1. In het menu [Bestand] klikt u op [Afdrukken].

Het dialoogvenster [Document afdrukken] verschijnt.

2. Maak de noodzakelijke instellingen in het vak [Eigenschappen].