Windows Vista - USB

Belangrijk

• Om een printerstuurprogramma te installeren, moet u een account hebben met toestemming voor printerbeheer. Log in via een account met beheerdersrechten.

Als het printerstuurprogramma al is geïnstalleerd, is plug and play ingeschakeld en wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB"-poort toegevoegd aan het venster [Printers].

De printerstuurprogramma's kunnen geïnstalleerd worden vanaf de cd-rom die bij het apparaat geleverd wordt.

Als het printerstuurprogramma nog niet geïnstalleerd is, volgt u de plug-en-play-instructies voor het installeren vanaf de meegeleverde cd-rom.

1Controleer of de printer uitgeschakeld is.

2Sluit het apparaat aan op de computer met een USB-kabel.

Maak de USB-kabel goed vast.

3Schakel de printer uit.

De Wizard nieuwe hardware gevonden start en USB Printing Support wordt automatisch geïnstalleerd.

4In het dialoogvenster Wizard nieuwe hardware gevonden, klikt u op [Zoek naar een geschikt stuurprogramma voor mijn apparaat (aanbevolen)] en vervolgens klikt u op [Volgende >].

5Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Als Auto run start klikt u op [Annuleren]en vervolgens op [Afsluiten].

6Selecteer het vakje [Deze locatie in de zoekopdracht bijvoegen] onder [Zoek naar het beste stuurprogramma op deze locatie] en klik vervolgens op [Bladeren] om de locatie van het stuurprogramma te selecteren.

Als aan het cd-romstation de letter D is toegekend, zijn de bronbestanden opgeslagen op de volgende locatie:

• RPCS

D:\DRIVERS\RPCS\XP_VISTA\(Taal)\DISK1

• PCL 5c

D:\DRIVERS\PCL5C\XP_VISTA\(Taal)\DISK1

• PCL 6

D:\DRIVERS\PCL6\XP_VISTA\(Taal)\DISK1

• PostScript 3

D:\DRIVERS\PS\XP_VISTA\(Taal)\DISK1

7Controleer de locatie van het stuurprogramma en klik op [Volgende >].

8Klik op [Doorgaan].

9Klik op [Voltooien].

Als de installatie is voltooid, wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB001"-poort toegevoegd aan het venster [Printers en faxapparaten].

Opmerking

• Om Auto Run uit te schakelen, drukt u op de linker-Shift-toets wanneer u de cd-rom in het station plaatst en houdt u die ingedrukt totdat de computer de leesbewerking vanaf de cd-rom heeft voltooid.

• Het getal achter "USB" verschilt afhankelijk van het aantal printers dat op de computer is aangesloten.