Takenlijst

Taken die via de modus Kopiƫren, Document Server of Printer worden afgedrukt, worden tijdelijk op het apparaat opgeslagen en vervolgens in dezelfde volgorde uitgevoerd. Met de functie Takenlijst kunt u deze taken beheren.

U kunt bijvoorbeeld onjuiste taakinstellingen annuleren of een spoeddocument afdrukken.

Opmerking

• De functie Taaklijst kan niet worden gebruikt als KopiĆ«ren Onderbreken actief is.

• Documenten die met de fax- en scannerfunctie zijn afgedrukt, worden niet in de takenlijst weergegeven.