Handelsmerken

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, PostScript en Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

AppleTalk, Macintosh en Mac OS zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de V.S. en andere landen.

Het woordmerk en logo's van Bluetooth® zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en ieder gebruik van dergelijke merken door Ricoh Company, Ltd. is onder licentie.

Microsoft®, Windows®, Windows NT®, Windows Server® en Windows Vista® zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Netscape en Netscape Navigator zijn gedeponeerde handelsmerken van Netscape Communications Corporation.

Novell, NetWare, NDS en NDPS zijn gedeponeerde handelsmerken van Novell, Inc.

PCL® is een gedeponeerd handelsmerk van Hewlett-Packard Company.

PowerPC® is een handelsmerk van International Business Machines Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

UNIX is een gedeponeerd handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen, waarvoor X/Open Company Limited exclusief een licentie heeft verleend.

Andere productnamen die in dit document worden gebruikt, worden alleen genoemd ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van de betreffende ondernemingen. We zien af van alle rechten op deze merken.

De juiste benamingen voor besturingsprogramma's van Windows zijn als volgt: