Software en hulpmiddelen meegeleverd op de cd-rom

In deze sectie worden de software en hulpmiddelen uitgelegd die zijn meegeleverd met dit apparaat.

Met dit apparaat worden twee cd-roms meegeleverd: "Printer Drivers and Utilities", en "Scanner Driver and Utilities".

Het volgende staat ook op deze cd-roms:

Font Manager

Voor het installeren van nieuwe lettertypes op het scherm, of voor het organiseren en beheren van de lettertypes die al in het systeem zitten. Zie voor meer informatie over Font Manager de handleiding op de cd-rom "Printer Drivers and Utilities".

SmartDeviceMonitor for Admin

Voor de systeembeheerder om netwerkprinters te beheren.

DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client

Voor gebruikers om de afdrukstatus van hun netwerk te beheren.

Printer Utility for Mac

Met dit hulpmiddel kunnen gebruikers zowel printers beheren, als een verscheidenheid aan lettertypes downloaden en beheren. Zie voor meer informatie over dit hulpmiddel PostScript 3 Supplement.

Opmerking

• Sommige documentatie over het gebruik van het apparaat staat op de cd-rom in PDF-formaat. Zie de online help van Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader voor informatie over het gebruik van Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader.