Verplaatsen

In deze sectie worden de voorzorgsmaatregelen beschreven die u moet nemen wanneer u het apparaat verplaatst.

VOORZICHTIG

• Neem contact op met uw leverancier als u het apparaat moet opheffen (zoals bijvoorbeeld bij een verhuizing naar een andere verdieping). Probeer het apparaat niet op te tillen zonder de hulp van uw leverancier. Het apparaat zal immers beschadigd raken als u het kantelt of als het omver valt; dit kan leiden tot beschadiging en risico op lichamelijke letsels. De verschillende onderdelen voor het transporteren van het apparaat zijn enkel voor gebruik van onderhoudsmonteurs. Raak deze onderdelen niet aan.

VOORZICHTIG

• Zorg ervoor dat u alle externe verbindingen verbreekt - haal vooral het netsnoer uit het stopcontact - voordat u het apparaat verplaatst. Een beschadigd netsnoer kan resulteren in brand of een elektrische schok.

VOORZICHTIG

• Verwijder de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat verplaatst. Pas op dat u het netsnoer niet beschadigt wanneer u het apparaat verplaatst.

Belangrijk

• Wees voorzichtig wanneer u het apparaat verplaatst. Neem daarbij de volgende voorzorgsmaatregelen:

• Zet de hoofdschakelaar uit. Zie "De stroom aan/uit zetten" voor details.

• Trek de stekker uit het stopcontact. Houd daarbij altijd de stekker beet om het snoer niet te beschadigen en om het risico op brand of elektrische schokken te beperken.

• Sluit alle panelen en laden, ook het voorpaneel en de lade voor handinvoer.

• Houd het apparaat horizontaal en draag het voorzichtig. Let er daarbij op dat u het apparaat niet stoot of schuinhoudt. Ruwe behandeling kan storingen veroorzaken of schade aan de vaste schijf of het geheugen tot gevolg hebben, waardoor opgeslagen bestanden verloren kunnen gaan.

• Haal de standaard niet van het apparaat af.

• Bescherm het apparaat tegen erge schokken. Schokken kunnen de vaste schijf beschadigen waardoor opgeslagen bestanden verloren kunnen gaan. Als voorzorgsmaatregel zou u bestanden naar een andere computer kunnen kopiĆ«ren.