Gebruiksaanwijzingen installeren

Op de meegeleverde cd-rom "Handleidingen" en "Handleidingen voor beheerders" staan handleidingen in HTML-bestandsformaat. Wij raden aan de handleidingen op een computer te zetten zodat u er makkelijk bij kunt.

Belangrijk

• De cd-rom "Handleiding voor beheerders" met Veiligheidsinformatie is voor de beheerders van het apparaat.

• De systeemvereisten om de handleidingen te installeren zijn als volgt:

• Besturingssysteem: Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003 of 2003 R2

• Minimale display-resolutie: 800 × 600 pixels

• Aanbevolen browsers:

• Microsoft Internet Explorer 4.01 SP2 of later

• Netscape 6.2 of later

• Niet aanbevolen browsers kunnen alleen de vereenvoudigde handleiding weergeven.

• HTML-handleidingen kunnen ook op een MacIntosh worden bekeken.

• Hyperlinks werken mogelijk niet en secties waarnaar wordt verwezen, worden mogelijk niet weergegeven als niet alle HTML-handleidingen zijn geïnstalleerd. Installeer alle HTML-handleidingen als u alle secties waarnaar wordt verwezen, wilt weergeven.

1Kies een taal en een product en druk dan op [OK].

2Klik op [Handleidingen installeren].

Klik op [HTML-handleidingen lezen] als u handleidingen vanaf de cd-rom wilt lezen.

3Installeer de handleiding die u nodig heeft, volgens de weergegeven instructies.

4Druk als de installatie klaar is op [Voltooien].

5Druk op [Voltooien].

Opmerking

• Kunt u een handleiding niet installeren, kopieer dan de map "MANUAL_HTML" naar de harde schijf van uw computer en voer dan "Setup.exe" uit.

• Druk in het menu [Start] op [Programma's] en dan op [Naam product] om een geïnstalleerde handleiding te verwijderen. De gegevens worden vervolgens gedeïnstalleerd.

• Installeert u de bestanden op een Macintosh, open dan het bestand "Manuals.htm" op de cd-rom.