Het papierformaat wijzigen

In deze sectie wordt beschreven hoe u het papierformaat verandert.

Belangrijk

• Als u het papierformaat wilt wijzigen dat in lade 3 (LCT) of in de bulklade (LCT) is ingesteld, neemt u contact op met de servicevertegenwoordiger.

Opmerking

• Zorg ervoor dat u het papierformaat selecteert met Gebruikersinstellingen. Als u dat niet doet, kunnen er papierstoringen optreden. Zie de Bedieningshandleiding Standaardinstellingen voor details.

• Waaier het papier los voordat u het plaatst.

• Strijk gekruld of gevouwen papier glad voordat u het plaatst.

• Zie "Aanbevolen papierformaten en -typen" voor details over papierformaten en -typen.