Hoofdschakelaar inschakelen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u stroom inschakelt.

Belangrijk

• Zet de hoofdschakelaar niet direct uit nadat u deze heeft aangezet. De harde schijf of het geheugen kan beschadigen met storing als gevolg.

1Zorg ervoor dat de stekker van het netsnoer stevig in het stopcontact zit.

2Open de klep van de hoofdstroomschakelaar en zet de hoofdschakelaar aan.

De hoofdstroom-indicator gaat branden.

Afbeelding van hoofdstroomschakelaar

Opmerking

• Nadat u de hoofdschakelaar heeft ingeschakeld, verschijnt er mogelijk een scherm dat aangeeft dat het apparaat initialiseert. Schakel het apparaat tijdens dit proces niet uit. Initialiseren kost ongeveer drie minuten.