Modi wijzigen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u modi kunt wijzigen.

Afbeelding van het wijzigen van modi

Opmerking

• In de volgende gevallen kan de modus niet worden gewijzigd:

• Tijdens het scannen van een faxbericht voor verzending

• Tijdens onmiddellijke verzending

• Wanneer u Gebruikersinstellingen / Teller / Informatie opent

• Tijdens onderbroken kopiĆ«ren

• Terwijl u belt met Direct kiezen voor het verzenden van een fax

• Tijdens het scannen van een origineel

• Het kopieerdisplay verschijnt standaard wanneer het apparaat wordt aangezet. U kunt deze standaardinstelling wijzigen bij Functieprioriteit. Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

Verwante onderwerpen

Systeemreset