Koptekst overslaan
 

Wanneer het Verificatiescherm wordt weergegeven

Deze sectie legt het verificatiescherm uit.

Belangrijk

  • Vraag de gebruikersbeheerder voor de log-in gebruikersnaam, het log-in wachtwoord en de gebruikerscode. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie over gebruikersverificatie.

  • De gebruikerscode die moet worden ingevoerd bij Gebruikerscode-verificatie is de numerieke waarde die is vastgelegd in het adresboek als "Login-gebruikersnaam".

Het verificatiescherm verschijnt op het display, als Basisverificatie, Windowsverificatie, LDAP-verificatie of Integratieserver-verificatie actief is. U kunt het apparaat alleen maar gebruiken als u uw eigen log-in gebruikersnaam en log-in wachtwoord heeft ingevoerd. Als Gebruikerscode-verificatie actief is dan kunt u het apparaat alleen maar gebruiken wanneer u de gebruikerscode heeft ingevoerd.

Kunt u het apparaat gebruiken, dan bent u ingelogd. Kunt u het apparaat niet gebruiken, dan bent u uitgelogd. Zorg ervoor dat u uitlogt als u bent ingelogd om te voorkomen dat iemand het apparaat gebruikt zonder daarvoor te zijn geautoriseerd.

Opmerking

  • Lukt verificatie niet, dan verschijnt het bericht “Verificatie is mislukt.”. Controleer of de log-in gebruikersnaam en het log-in wachtwoord juist zijn.