Externe opties voor type 3 en 4

In deze sectie vindt u uitleg over de externe opties voor type 3 en 4.

Afbeelding van externe opties met opsomming van onderdelen.

1. Mediasleuf

Met deze mediasleuf kunt u bestanden scannen op een verwisselbaar geheugenstation.

2. Klep van glasplaat

Breng deze omlaag over de originelen voor het kopiëren.

3. Automatische documentinvoer (ADF)

Wanneer u hier een stapel originelen plaatst, zullen ze automatisch worden doorgevoerd.

4. Scannertoegankelijkheidseenheid

Met deze eenheid kunt u het apparaat bedienen of documenten scannen vanaf de zijkant in plaats van het controlepaneel op het apparaat te gebruiken.

5. Lade 3 (LCT)

U kunt maximaal 2.000 vellen papier in deze lade plaatsen.

6. Bulklade (LCT)

U kunt maximaal 1.200 vellen papier in deze lade plaatsen.

7. Onderste papierlades

Bestaat uit twee papierlades. U kunt maximaal 1.000 vellen papier in deze lade plaatsen.

8. Interne lade 2 (1 collectielade)

Als u deze lade als uitvoerlade selecteert, worden kopieën/afdrukken hier met de bedrukte zijde omlaag afgeleverd.

9. Brugeenheid

Hiermee worden kopieën naar de finisher overgebracht.

10. Interne lade voor staffeluitvoer

Hier worden meerdere vellen papier gesorteerd en gestapeld.

11. Finisher SR3030

Hiermee kunt u meerdere papiervellen sorteren, stapelen, nieten en perforeren. Bestaat uit volgende papierlades:

• Finisher bovenuitvoer

• Finisher staffeluitvoer

12. Booklet Finisher SR3020

Hiermee kunt u meerdere papiervellen sorteren, stapelen, nieten en perforeren. Met de zadelsteekfunctie kunnen de kopieën in het midden worden geniet en als een boekje worden gevouwen. Bestaat uit volgende papierlades:

• Finisher bovenuitvoer

• Finisher staffeluitvoer

• Finisher bookletuitvoer

13. Finisher SR790

Hier worden meerdere vellen papier gesorteerd, gestapeld en geniet. Bestaat uit de volgende papierladen:

• Finisher bovenuitvoer

• Finisher staffeluitvoer

Opmerking

• Wanneer de scanner toegangseenheid is geïnstalleerd, kunt u het controlepaneel en de scannereenheid op het apparaat niet gebruiken.