Plaats van WAARSCHUWINGS- of GEVAAR-labels voor gebruikers van type 3 en 4

Dit apparaat heeft labels voor WAARSCHUWINGEN en VOORZICHTIG op de posities die hieronder worden weergegeven. Gelieve de instructies op te volgen en het apparaat te bedienen zoals aangegeven.

Afbeelding van hoofdeenheid met opsomming van onderdelen.

1

Labelafbeelding

Niet aanraken! Oppervlak kan heel heet zijn.

2

Labelafbeelding

Raak de delen niet aan die van een etiket zijn voorzien. De binnenkant van het apparaat kan erg heet worden. Wees voorzichtig bij het verwijderen van verkeerd ingevoerd papier.

3

Labelafbeelding

Onderdelen met een hoge temperatuur. Laat de fuseereenheid even afkoelen voordat u een papierstoring verhelpt.

4

Labelafbeelding

Raak de delen niet aan die van een etiket zijn voorzien. De binnenkant van het apparaat kan erg heet worden. Wees voorzichtig bij het verwijderen van verkeerd ingevoerd papier.

5

Labelafbeelding

Raak de delen niet aan die van een etiket zijn voorzien. De binnenkant van het apparaat kan erg heet worden. Wees voorzichtig bij het verwijderen van verkeerd ingevoerd papier.

Afbeelding van hoofdeenheid met opsomming van onderdelen.

6

Labelafbeelding

Het apparaat kan van binnen zeer heet worden. Raak de delen niet aan die van een etiket zijn voorzien; dit kan leiden tot lichamelijke letsel.

Afbeelding van hoofdeenheid met opsomming van onderdelen.

7

Labelafbeelding

Raak de finisherlade voor boekjes niet aan wanneer u het nietapparaat uit de finisher trekt of in de finisher duwt, of terwijl u vastgelopen papier verwijdert. Uw vingers kunnen bekneld geraken als u dat wel doet. Zorg ervoor dat u de finisherlade voor boekjes tijdens de werking niet aanraakt. Dit kan letsel veroorzaken.

8

Labelafbeelding

Raak de finisherlade voor boekjes niet aan wanneer u het nietapparaat uit de finisher trekt of in de finisher duwt, of terwijl u vastgelopen papier verwijdert. Uw vingers kunnen bekneld geraken wanneer u dat wel doet.