De binnenkant van het apparaat

In dit onderdeel worden de voorzorgsmaatregelen in verband met het functioneren van de binnenkant van het apparaat besproken.

WAARSCHUWING

• Om gevaarlijke elektrische schokken en blootstelling aan laserstralen te voorkomen, dient u geen kleppen of schroeven te verwijderen die niet in deze handleiding worden genoemd.

VOORZICHTIG

• Het fuseergedeelte van het apparaat kan zeer heet worden. Let op in het geval van een papierstoring als u papier wilt verwijderen.

VOORZICHTIG

• Het apparaat kan vanbinnen zeer heet zijn. Raak de delen die zijn aangeduid met een etiket "heet oppervlak" niet aan, dit kan immers leiden tot lichamelijke letsels.

VOORZICHTIG

• Als u papier bijvult, let er dan op dat uw vingers niet vast komen te zitten of verwond raken.

VOORZICHTIG

• Tijdens de werking van het apparaat draaien de rollen voor het transport van papier en originelen. Er is een beveiligingsmechanisme geïnstalleerd zodat het apparaat veilig kan worden gebruikt. Let er echter op dat u het apparaat niet aanraakt tijdens de werking. Dit kan immers leiden tot lichamelijke letsels.

VOORZICHTIG

• Door stofophoping binnenin het apparaat kan er brand of een defect ontstaan. Neem contact op met uw leverancier voor informatie over en kosten voor het reinigen van de binnenkant van het apparaat.