Laserveiligheid (voor gebruikers van type 3 en 4)

Dit appparaat wordt beschouwd als een laserapparaat van klasse 1, geschikt voor kantoor-/EDP-gebruik. Het bevat acht AlGalnP-laserdioden van 9-milliwatt met een golflengte van 648 - 663 nanometer voor elke zender. Direct (of indirect gereflecteerd) oogcontact met de laserstraal kan ernstige schade aan de ogen veroorzaken.

Veiligheidsmaatregelen en blokkermechanismen zijn in het ontwerp opgenomen om mogelijke blootstelling van de gebruiker

aan de laserstraal te verhinderen.

Het volgende etiket is bevestigd aan de achterzijde van het apparaat.

afbeelding

Het gebruik van functies en het uitvoeren van aanpassingen en procedures die niet in deze handleiding worden vermeld, kunnen tot gevaarlijke blootstelling aan straling leiden.