Symbolen

In deze handleiding worden de volgende symbolen gebruikt:

Belangrijk

Duidt aan waar u op moet letten als u het apparaat gebruikt, en signaleert waarschijnlijke oorzaken voor papierstoringen, schade aan originelen, of verlies van gegevens. Zorg dat u deze uitleg goed leest.

Opmerking

Geeft extra uitleg over de apparaatfuncties en instructies voor het oplossen van gebruikersfouten.

Verwijzing

Dit symbool bevindt zich op het einde van de secties. Het geeft aan waar u nog meer relevante informatie kunt vinden.

Geeft de namen van toetsen aan die verschijnen op het bedieningspaneel van het apparaat.

[ ]

Geeft de namen van toetsen aan op het bedieningspaneel van het apparaat.