Faxtransmissie- en ontvangst via internet

U kunt faxberichten via het LAN en via internet verzenden en ontvangen.

Deze illustratie toont een faxverzending en -ontvangst met internet

E-mailtransmissie

Dit apparaat converteert gescande documentafbeeldingen naar e-mailformaat en verzendt en ontvangt de gegevens via het internet.

• Als u een document wilt verzenden, geeft u een e-mailadres op in plaats van het telefoonnummer van de bestemming te kiezen (Internetfax- en e-mailtransmissie).

• Dit apparaat kan e-mailberichten ontvangen via internetfax of van computers (internetfaxontvangst en E-mail naar afdrukken)

• Apparaten die compatibel zijn met Internetfax en computers die e-mailadressen bevatten, kunnen via internetfax e-mailberichten ontvangen.

IP-Fax

Met de functie IP-Fax kunt u via een TCP/IP-netwerk, documenten rechtstreeks tussen twee faxen verzenden of ontvangen.

• Geef een IP-adres of hostnaam op in plaats van een faxnummer om een document te verzenden (IP-Fax-verzending).

• Dit apparaat kan documenten ontvangen die zijn verzonden via internetfax (IP-Fax-ontvangst).

• Met een VoIP-gateway kan dit apparaat verzenden naar G3-faxen die zijn aangesloten op een Public Switched Telephone Network (PSTN).

Verwijzing

• Zie de Bedieningshandleiding Standaardinstellingen voor meer informatie over instellingen.

• Voor details over hoe u documenten verzendt en ontvangt via het internet, zie de Faxhandleiding.