Opgeslagen documenten gebruiken

U kunt bestanden die zijn gescand in het kopieerapparaat, de printer of de scannermodus, opslaan op de vaste schijf van het apparaat. Met DeskTopBinder of Web Image Monitor kunt u de computer gebruiken om opgeslagen bestanden te zoeken, weer te geven, af te drukken, te verwijderen en te verzenden via het netwerk. U kunt ook de afdrukinstellingen wijzigen en meerdere documenten afdrukken (Document Server).

Deze illustratie toont hoe u opgeslagen documenten gebruikt

Verwijzing

• Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor meer informatie over de instellingen van het apparaat.

• Voor meer informatie over de Document Server in de printermodus, zie de Printerhandleiding.

• Voor meer informatie over de Document Server in de faxmodus, zie de Faxhandleiding.

• Voor meer informatie over de Document Server in de scannermodus, zie de Scannerhandleiding.

• Zie de Kopieer-/Document Serverhandleiding voor meer informatie over de Document Server.

• Voor meer informatie over DeskTopBinder, zie DeskTopBinder handleidingen.