Handleidingen voor dit apparaat

Lees de handleiding zorgvuldig voordat u dit apparaat gebruikt.

Raadpleeg de handleidingen die relevant zijn voor wat u wilt doen met het apparaat.

Belangrijk

• Media zijn verschillend naargelang de handleiding.

• De gedrukte en elektronische versie van een handleiding hebben dezelfde inhoud.

• Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader moeten zijn geïnstalleerd om de handleidingen als pdf-bestand te bekijken.

• Om de handleidingen in html te bekijken, moet een webbrowser zijn geïnstalleerd.

Over dit apparaat

Lees voordat u het apparaat gaat gebruiken, het hoofdstuk Veiligheidsinformatie in deze handleiding zorgvuldig door.

Deze handleiding geeft een introductie van de verschillende functies van het apparaat. Het bedieningspaneel wordt uitgelegd; er wordt uitgelegd welke voorbereidingen u moet treffen voor het gebruik van de machine; hoe u tekst invoert; hoe u de meegeleverde cd-roms installeert; en hoe u papier, toner, nietjes en andere verbruiksartikelen vervangt.

Problemen oplossen

Bevat een handleiding voor het oplossen van veelvoorkomende gebruiksproblemen.

Kopieer-/Document Serverhandleiding

Geeft uitleg over de functies en werking van het kopieerapparaat en de Document Server. Raadpleeg deze handleiding ook indien u uitleg wenst over het plaatsen van de originelen.

Faxhandleiding

Geeft uitleg over de functies en werking van het faxapparaat.

Printerhandleiding

Geeft uitleg over de functies en werking van de printer.

Scannerhandleiding

Geeft uitleg over de functies en werking van de scanner.

Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen

Hier wordt uitgelegd hoe u het apparaat aansluit op een netwerk; hoe u het apparaat in een netwerkomgeving configureert en gebruikt; en hoe u de meegeleverde software gebruikt. Hier wordt ook uitgelegd hoe u de gebruikersinstellingen wijzigt en informatie in het adresboek registreert.

Veiligheidsinformatie

Deze handleiding is bestemd voor apparaatbeheerders. U vindt er uitleg over de beveiligingsfuncties die u kunt gebruiken om te voorkomen dat het apparaat onrechtmatig wordt gebruikt, dat er wordt geknoeid met de gegevens of dat er vertrouwelijke informatie wordt bekendgemaakt. Voor een verbeterde beveiliging, raden wij u aan eerste de volgende instellingen te maken:

• Het apparaatcertificaat installeren.

• De SSL-codering (Secure Sockets Layer) inschakelen.

• De gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder wijzigen met Web Image Monitor.

Raadpleeg de Veiligheidsinformatie.

Lees deze handleiding goed door voordat u de veiligheidsfuncties of de gebruikers- en beheerdersverificatie instelt.

PostScript 3 Supplement

Geeft uitleg over hoe u Postscript 3 instelt en gebruikt.

UNIX Supplement

Voor "UNIX Supplement" kunt u onze website bezoeken, of u gaat naar een erkende dealer.

Deze handleiding bevat beschrijvingen van functies en instellingen die mogelijk niet op dit apparaat beschikbaar zijn.

Andere handleidingen

• Verkorte Kopieerhandleiding

• Verkorte Printerhandleiding

• Verkorte Faxhandleiding

• Verkorte Scannerhandleiding

• Handleidingen voor DeskTopBinder Lite

• Installatiehandleiding voor DeskTopBinder Lite

• Introductiehandleiding voor DeskTopBinder

• Handleiding voor Auto Document Link

Opmerking

• De beschikbare handleidingen zijn specifieke handleidingen voor de verschillende apparaattypes.

• Voor onderstaande softwareproducten worden de volgende algemene benamingen gebruikt:

Productnaam

Algemene benaming

DeskTopBinder Lite en DeskTopBinder Professional *1

DeskTopBinder

ScanRouter EX Professional *1 en ScanRouter EX Enterprise *1

de meegeleverde ScanRouter-software

*1 Optioneel

Verwante onderwerpen

Lijst van handleidingen