Mapverzending

Dit apparaat gebruikt de faxfunctie voor het verzenden van gescande documenten via het netwerk naar computers.

Geef het pad naar de bestemmingsmap op.

Als u naar een map wilt verzenden, moet u eerst het pad naar de map registreren in het Adresboek. Vervolgens selecteert u SMB, FTP of NCP als verzend- (communicatie) protocol.

Bij het verzenden naar mapbestemmingen kunt u PDF of TIFF selecteren als bestandstype van het document dat u verzendt.

U kunt hetzelfde document tegelijkertijd naar een mapbestemming, faxbestemming, IP-Fax-bestemming, Internetfaxbestemming en e-mailbestemming zenden.

Als u tegelijkertijd een bestemmingsfaxnummer (van het faxapparaat van een andere partij) en een bestemmingsmap op uw computer opgeeft, kunt u het verzonden document op uw computer bekijken.

Belangrijk

• Om te kunnen verzenden naar mapbestemmingen, moet dit apparaat aangesloten zijn op een LAN en correct ingesteld zijn onder “Systeeminstellingen”.

• Als u wilt verzenden naar mapbestemmingen, stelt u in het menu Faxeigenschappen onder Oorspronkelijke Instellingen [Mapinstelling] in op [Aan]. Zie “Oorspronkelijke instellingen”.

Opmerking

• Afbeeldingen in zwart-wit worden op dezelfde manier verzonden als standaardfaxverzendingen.

• Als u wilt verzenden naar een mapbestemming, moet u eerst het pad voor de map registreren in het Adresboek. U kunt het pad niet handmatig invoeren op het stand-bydisplay.

• Deze functie ondersteunt zowel IPv4- als IPv6-adressen.