Dubbelzijdig afdrukken

U kunt een ontvangen document afdrukken op zowel de voorzijde als de achterzijde van een vel papier.

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

Belangrijk

• Om deze functie te gebruiken moeten alle pagina's van het ontvangen document van hetzelfde formaat zijn - breng de afzender hierover van te voren op de hoogte indien nodig. U moet ook papier in het apparaat invoeren dat van hetzelfde formaat is als dat verzonden door de afzender. Bij Tweezijdig afdrukken zal dit apparaat de volgende formaten juist ontvangen: A3Liggend, B4 JIS (Japanse Industriële Standaard)Liggend, A4StaandLiggend, B5 JISStaandLiggend, A5StaandLiggend (11 × 17Liggend, 81/2 × 14Liggend, 81/2 × 11StaandLiggend). De volgende tabel toont de resultaten die bereikt kunnen worden als deze formaten met dit apparaat worden ontvangen.

Illustratie van dubbelzijdig afdrukken

• Deze functie werkt alleen wanneer alle pagina's dezelfde breedte hebben en in het geheugen worden ontvangen.

• Deze functie kan niet worden gebruikt bij Combineren twee originelen.

Opmerking

• U kunt deze functie in- of uitschakelen met 2-zijdig afdrukken in het menu Faxeigenschappen. Voor nadere details, zie “Faxeigenschappen”.

• Afdrukken kunnen afhankelijk van de instellingen van de afzender verschillen.

• U kunt bepalen om alleen documenten van specifieke afzenders op deze wijze af te drukken.

• Opgeslagen documenten met hetzelfde formaat worden op hetzelfde papier afgedrukt. Sommige opgeslagen documenten kunnen via deze afdrukoptie niet worden afgedrukt.