De boxlijst afdrukken

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u de Boxlijst kunt afdrukken.

Een lijst afdrukken van de momenteel geprogrammeerde Persoonlijke boxen, Informatieboxen en Doorzendboxen.

1Druk op [Faxeigenschappen].

2Druk op [Standaardinstellingen].

3Druk op [Box-instelling: lijst afdrukken].

4Druk op de toets [Start].

Nadat u de lijst heeft afgedrukt, kunt u vervolgens doorgaan vanaf stap 3.

Om het afdrukken van een lijst te stoppen voordat u op de toets [Start] heeft gedrukt, drukt u op [Annuleren] of op de toets [Wis/Stop]. Het display keert terug naar stap 3.

Om het afdrukken van een lijst te annuleren nadat u op de toets [Start] heeft gedrukt, drukt u op [Stop. met afdr.]. Het display keert terug naar stap 3.

5Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].