Scanformaat programmeren/wijzigen/wissen

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u een scanformaat kunt programmeren, wijzigen en verwijderen.

Belangrijk

• Wanneer u een scanformaat programmeert of wijzigt is het raadzaam een aantekening te maken van het nieuwe formaat.

Wanneer u een scanformaat selecteert voor het scannen van een origineel met een aangepast formaat, zijn twee aangepaste formaten beschikbaar (Programmeer formaat 1 en Programmeer formaat 2). Gebruik deze functies om vooraf een aangepast formaat te programmeren. De procedure is gelijk aan die voor programmeren en wijzigen.

U kunt maximaal twee formaten programmeren.

Specificeer een horizontale lengte van 128 tot 1200 mm, of van 5,5 tot 47,0 inch.

1Druk op [Faxeigenschappen].

2Druk op [Scaninstellingen].

3Druk op [Scanform. progr/wijz/verw].

4Selecteer [Progr. formaat 1] of [Progr. formaat 2].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Voer een horizontaal formaat in met de cijfertoetsen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Iedere keer dat u drukt op [mm] of [inch], schakelt de maateenheid over van “mm” naar “inch” of omgekeerd.

Als u een lengte invoert en drukt op [mm] of [inch], wordt de lengte automatisch geconverteerd naar de betreffende maateenheid (fracties worden afgerond). Als u bijvoorbeeld [2], [2], en [0] invoert in millimeters en overschakelt naar “inch”, wordt de lengte 8,7 “inch” getoond op de display. Als u nogmaals drukt op [mm] of [inch], wordt “221 mm” weergegeven.

Wanneer u zich heeft vergist, drukt u op [Wissen] of op de toets [Wis/Stop] en probeert u het opnieuw.

Als u een scanformaat wilt annuleren, drukt u op [Annuleren].

6Selecteer een verticaal formaat en druk vervolgens op [OK].

Het getoonde verticale formaat verschilt afhankelijk van de geselecteerde maateenheid. Als u [mm] heeft geselecteerd, worden [Autodetectie], [210 mm (A4)], [257 mm (B4 JIS)], [297 mm (A3)], [216 mm (8 1/2)] en [279 mm (11)] getoond. Als u [inch] heeft geselecteerd, worden [Autodetectie], [8,3 inch (A4)], [10,1 inch (B4 JIS)], [11,7 inch (A3)], [8,5 inch] en [11,0 inch] getoond.

Als u een scanformaat wilt annuleren, drukt u op [Annuleren].

7Druk op [Afsluiten].

8Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Verwante onderwerpen

Een scanformaat verwijderen