De faxfuncties beheren met behulp van SmartDeviceMonitor for Admin

U kunt informatie over de faxfuncties van dit apparaat controleren op een computer en bestanden opslaan via SmartDeviceMonitor for Admin.

Opmerking

• Voor nadere details over SmartDeviceMonitor for Admin en de installatie ervan, zie “Gebruik van SmartDeviceMonitor for Admin” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Voor nadere details, zie “Gebruik van SmartDeviceMonitor for Admin” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen en de Help bij SmartDeviceMonitor for Admin.