Verzending controleren met LAN-Fax-stuurprogramma

Vanuit "SmartDeviceMonitor for Admin", "SmartDeviceMonitor for Client" of een Web Image Monitor kunt u informatie controleren over bestanden die zijn verzonden met het LAN-Fax-stuurprogramma.

Voor het maximum aantal verzendresultaten, zie "Maximum waarden".

U kunt ook de inhoud van het Journaal in een computer opslaan als CSV-bestand met behulp van[Laad Fax journaal] in "SmartDeviceMonitor for Admin".

Opmerking

• Als gegevens worden verzonden vanuit het LAN-Fax-stuurprogramma via de "SmartDeviceMonitor for Client"-poort, wordt het bericht “Gegevensverzending voltooid.” weergegeven op het scherm van de computer, zodat u op eenvoudige wijze de voortgang van de communicatie kunt volgen. Wanneer de hoeveelheid gegevens die door de LAN-fax naar dit apparaat wordt verzonden echter toeneemt, wordt het bericht mogelijk tijdens de verzending weergegeven als gevolg van het verschil in geheugencapaciteit tussen dit apparaat en "SmartDeviceMonitor for Client". Voor nauwkeurigere resultaten bij de faxverzending, gebruikt u "Result. e-mailverz.".

• De taakhistorie kan afwijken van de verzendresultaten van het apparaat. In dat geval raadpleegt u de verzendresultaten van het apparaat.

• Zie de Help van het programma voor meer informatie.