Koptekst overslaan
 

Programma Auto Run

De installatieprogramma's voor diverse stuur- en hulpprogramma's worden automatisch opgestart (Auto Run) wanneer u de cd-rom in het station plaatst.

LAN-Faxstuurprogramma, Adresboek, en LAN-Fax Cover Sheet Editor kunnen worden geïnstalleerd met Auto Run.

Belangrijk

  • Wanneer de plug and play-functie wordt gestart, klikt u op [Annuleren] in het dialoogvenster [Nieuwe hardware gevonden] en plaatst u de cd-rom in het station.

  • Het is mogelijk dat Auto Run met bepaalde instellingen van het besturingssysteem niet werkt. Als dit het geval is, dubbelklikt u op "Setup.exe" in de root directory van de cd-rom.

  • Wanneer u Auto Run wilt annuleren, houdt u de [SHIFT]-toets ingedrukt (wanneer uw systeem Windows 2000/Windows XP of Windows Server 2003 is, houdt u de linker [SHIFT]-toets ingedrukt) terwijl u de cd-rom plaatst. Houd de [SHIFT]-toets ingedrukt totdat de computer de cd-rom heeft gelezen.

  • Als u tijdens de installatie op [Annuleren] klikt, wordt de installatie afgebroken. Wanneer u de installatie onderbreekt, moet u uw computer opnieuw opstarten en de rest van de software of het printerstuurprogramma installeren.

Opmerking

  • Als uw besturingssysteem Windows 2000/XP/Vista of Windows Server 2003/2003 R2 is, heeft u voor het installeren van een printerstuurprogramma via Auto Run beheerdersrechten nodig. Wanneer u het LAN-Fax-stuurprogramma via Auto Run installeert, moet u zich aanmelden met een account met beheerdersrechten.