LAN-Fax-stuurprogramma

Met dit stuurprogramma kunt u LAN-Faxfuncties gebruiken.

Belangrijk

• Niet alle besturingen kunnen worden gegarandeerd, afhankelijk van de systeemomgeving.

• U kunt het LAN-Fax-stuurprogramma installeren vanaf de cd-rom die bij dit apparaat is geleverd of u kunt het downloaden vanaf de website van de leverancier. Als u met het besturingssysteem Windows 98/ME of Windows NT 4.0 werkt, moet u het LAN-Fax-stuurprogramma downloaden van de website van de leverancier. Selecteer dit apparaat en het besturingssysteem dat u gebruikt en download vervolgens het stuurprogramma.

Locatie van het bestand

De volgende map bevindt zich op de cd-rom:

• LAN-Fax-stuurprogramma voor Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

\DRIVERS\LAN-FAX\XP_VISTA

Besturingsomgeving

• Computer

PC/AT-compatibel

• Besturingssystemen

Microsoft Windows 2000/XP/Vista

Microsoft Windows Server 2003/2003 R2

• Display

VGA 640 × 480 pixels of meer

Opmerking

• Voordat u met de installatie begint, sluit u alle andere toepassingen af.