Op het display bevestigen

Gebruik deze functie om het ontvangstresultaat weer te geven.

1Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op [Status Ontvangstbestand].

3Controleer de ontvangstresultaten.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Ontvangstresultaten worden weergegeven vanaf het laatste resultaat in groepen van negen.

Wanneer een fax of een IP-Fax is ontvangen, wordt bij "Afzender" het Eigen Faxnr. of de informatie van de Faxkoptekst weergegeven. Wanneer een Internetfax is ontvangen, wordt het e-mailadres van de afzender weergegeven.

4Druk tweemaal op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.

Opmerking

• Alleen de ontvangstresultaten van de laatste communicaties worden weergegeven. Voor het maximum aantal communicatieresultaten dat u op dit apparaat kunt controleren, zie "Maximum waarden".

• U kunt ontvangen faxdocumenten en hun lijsten bekijken via een Web Image Monitor op een netwerkcomputer. Voor nadere details, zie de Help bij Web Image Monitor.

• Wanneer een document wordt ontvangen terwijl u deze functie gebruikt, verschijnt het ontvangstresultaat niet. Om het laatste resultaat te bekijken, sluit u Status Ontvangstbestand af en probeert u het opnieuw.

• U kunt één van de snelbedieningstoetsen programmeren voor deze functie. Met de snelbedieningstoets kunt u stap 1 overslaan. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Algemene instellingen”.