Een bestand uit het geheugen afdrukken

Als u de inhoud van een in het geheugen opgeslagen maar nog niet verzonden bestand wilt controleren, kunt u dit als volgt afdrukken.

1Druk op [Wijz TX/Inf].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op [TX-bestand contr./stoppen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer het bestand dat u wilt afdrukken.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als er meerdere bestemmingen zijn opgegeven, dan wordt alleen het aantal bestemmingen weergegeven dat het document dat u heeft verzonden, nog niet heeft ontvangen.

4Druk op [Afdr].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als u dubbelzijdig wilt afdrukken, drukt u op [Afdr. op 2 zijden].

Annuleer het afdrukken door op [Annuleren] te drukken. Het display keert terug naar stap 4.

5Druk op de toets [Start].

Om het afdrukken te annuleren nadat u op de toets [Start] heeft gedrukt, drukt u op [Stop. met afdr.]. Het display keert terug naar stap 4.

Herhaal vanaf stap 3 als u nog een bestand wilt afdrukken.

6Druk tweemaal op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.

Opmerking

• U kunt ook bestanden afdrukken die niet zijn verzonden.