Inkomende documenten afdrukken op papier uit de handinvoer

U kunt documenten van opgegeven afzenders afdrukken op papier uit de handinvoer.

Stel het volgende in bij "Speciale afzender programmeren" in het menu Faxeigenschappen:

Voor nadere details over Speciale afzender programmeren, zie “Faxeigenschappen”.

Opmerking

• U kunt maximaal 100 vel standaardpapier in de handinvoer plaatsen.

• U kunt een papierformaat dat niet in de papierlade(s) kan worden geplaatst gebruiken in de handinvoer.

• Het apparaat detecteert de papierformaten A6Liggend, B6 JISLiggend, A5Liggend, B5 JISLiggend, A4Liggend, B4 JISLiggend, A3Liggend (81/2 × 11Liggend, 8 × 13Liggend, 10 × 15Liggend, 11 × 17Liggend). As u een ander formaat laadt, geef dan het papierformaat op. Als het opgegeven papierformaat en het formaat van het papier in de handinvoer echter niet overeenstemmen, is het mogelijk dat het papier vastloopt of dat de afbeelding korter wordt gemaakt.

• Documenten die worden afgedrukt op papier dat kleiner is dan A4-formaat kunnen worden afgesneden of verspreid over meerdere vellen worden afgedrukt.

• Papier dat langer is dan 600 mm wordt mogelijk gekreukt, niet verzonden of loopt vast.

• Het afdrukgebied is afhankelijk van de optionele geheugenuitbreidingsmodule, de resolutie en de verticale lengte van originelen.

• Als u deze functie gebruikt, zijn Beeldrotatie en Afdrukken met rotatie van 180 graden niet mogelijk.