Geheugenontvangst

Eerst worden alle pagina's in het geheugen opgeslagen en vervolgens wordt het hele faxdocument afgedrukt.

Illustratie van Geheugenontvangst

Belangrijk

• Bij een stroomstoring (de hoofdschakelaar wordt uitgeschakeld) of als het netsnoer van het apparaat ongeveer een uur lang is losgekoppeld, worden alle documenten die in het geheugen zijn opgeslagen gewist. Zodra de hoofdschakelaar wordt ingeschakeld, wordt het stroomstoringsrapport afgedrukt om u te helpen bij het controleren van de lijst met gewiste bestanden. Als u simpelweg de stroom uitschakelt door op de aan/uit-knop te drukken worden documenten niet gewist. Zie Problemen oplossen.

• Het is mogelijk dat het apparaat geen grote aantallen documenten of documenten met veel gegevens kan ontvangen. In dat geval raden we u aan om "Aantal afdruk. ontv.best." op "1" te zetten en [Combineren 2 originelen] of "2-zijdig afdrukken" uit te schakelen. U kunt ook het optionele uitbreidingsgeheugen installeren.

• Wanneer er te weinig vrije geheugenruimte is, kan het apparaat geen faxdocumenten meer ontvangen.

• Wanneer de vrije geheugenruimte opraakt tijdens geheugenontvangst, is verdere ontvangst niet meer mogelijk en wordt de verbinding verbroken.

Opmerking

• Ontvangst vindt altijd plaats via Directe ontvangst tenzij [Combineren 2 originelen] of [2-zijdig afdrukken] is ingesteld op "Aan" of [Aantal afdruk. ontv.best.] is ingesteld op "2" of hoger. In dat geval schakelt het apparaat over op Geheugenontvangst.

• Als u Opslaan heeft geselecteerd bij Ontvangst bestanden instellingen in het menu Faxeigenschappen, wordt het ontvangen document opgeslagen op de harde schijf en wordt het niet afgedrukt. U kunt deze documenten zo nodig afdrukken via het apparaat of een aangesloten computer.