Een verzending bevestigen

Controleer de inhoud van een bestand dat in het geheugen is opgeslagen maar nog niet verzonden.

1Druk op [Wijz TX/Inf].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op [TX-bestand contr./stoppen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Selecteer een te controleren bestand.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als er meerdere bestemmingen zijn opgegeven, dan wordt alleen de naam van de bestemming die u eerst heeft opgegeven, weergegeven en alleen het aantal bestemmingen dat het document dat u heeft verzonden, nog niet heeft ontvangen.

4Druk op [Instellingen control/wijz].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Bevestig een verzending en druk vervolgens op [Afsluiten].

6Druk tweemaal op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.

Opmerking

• U kunt een bestand dat wordt verzonden of een bestand dat via LAN-Fax is verzonden en is opgeslagen in het geheugen niet bekijken of bewerken.