Een wachtwoord invoeren

In bepaalde gevallen is het wenselijk met de Ontvangst SEP-code een wachtwoord te gebruiken bij het ontvangen van faxberichten.

Opmerking

• Voor het maximum aantal cijfers voor de WW-code (Wachtwoord), zie "Maximum waarden".

• U kunt cijfers, Sterretje, Scherp en spaties invoeren.

• U kunt zowel PWD-codes als de namen en faxnummers in de bestemmingslijst en Keystroke-programma's opslaan. Voor registratie in de bestemmingslijst, zie “Adressen en gebruikers registreren voor fax-/scannerfuncties” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen. Voor registratie in de Keystroke-programma's, zie “Keystroke-programma's registreren en wijzigen”.

• De Wachtwoord (PWD) Code wordt afgedrukt op lijsten en rapporten.