Een wachtwoord instellen

In bepaalde gevallen wilt u wellicht gebruikmaken van een "SID" (ID van de afzender) om vertrouwelijke faxdocumenten te versturen met de functie SUB Code.

Wanneer u een Verzendbox met wachtwoord gebruikt, voert u de SID-code in als wachtwoord.

Opmerking

• Voor het maximum aantal cijfers voor de SID-code, zie "Maximum waarden".

• U kunt cijfers, Sterretje, Scherp en spaties invoeren.

• U kunt zowel SID-codes als de namen en faxnummers in de bestemmingslijst en Keystroke-programma's opslaan. Voor registratie in de bestemmingslijst, zie “Adressen en gebruikers registreren voor fax-/scannerfuncties” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen. Voor registratie in de Keystroke-programma's, zie “Keystroke-programma's registreren en wijzigen”.

• De SID Code wordt afgedrukt op lijsten en rapporten.