Gem. orig. form.

U kunt verschillende formaten originelen gelijktijdig verzenden.

Selecteer dit om het formaat van de originelen die in de ADF zijn geplaatst, afzonderlijk te scannen. Wanneer bijvoorbeeld originelen met de formaten A3Liggend en A4Staand samen worden verzonden, worden gewoonlijk alle originelen verzonden op basis van het formaat van het eerste origineel. Door Gem. orig. form. te selecteren, scant en verzendt het apparaat elk origineel overeenkomstig diens formaat.

Belangrijk

• De volgende formaten kunnen worden opgegeven:

• Metrische versie: A3Liggend, B4 JISLiggend, A4StaandLiggend, B5 JISStaandLiggend

• Inch-versie: 11 × 17Liggend, 81/2 × 14Liggend, 81/2 × 11StaandLiggend

• U kunt originelen van twee verschillende formaten tegelijk plaatsen.

• Bij het plaatsen van originelen in de ADF, lijnt u de achterkant en linkerzijkant uit tegen de ADF en stelt u de documentgeleider in op het grootste origineel.

• Aangezien de documentgeleider niet is ingesteld op het formaat van kleine originelen, kan het gescande beeld van dit type originelen iets scheef zijn.

1Druk op [Scaninstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op [Scanformaat].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Gem. orig. form. ].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

“Autodetectie: Gem. orig. form.” wordt weergegeven boven [Scaninstellingen].

Om Gem. orig. form. te annuleren, drukt u opnieuw op [Gem. orig. form] voordat u op [OK] drukt.

Opmerking

• Wanneer Gem. orig. form. wordt gebruikt, stuurt het apparaat de originelen via Geheugenverzending.

• Wanneer Gem. orig. form. wordt gebruikt, is verzending met beeldrotatie uitgeschakeld.

• U kunt het apparaat Gem. orig. form. meteen laten selecteren wanneer het apparaat wordt ingeschakeld of de toets [Modi wissen] wordt ingedrukt. Zie "Standaardwaarden voor verzendfunctie instellen".